Ryanair håndbagasje

Ryanair er et av Europas største lavprisselskaper og har egne regler for håndbagasje. Det er viktig å kjenne til disse retningslinjene før du reiser, slik at du kan unngå ekstra gebyrer eller problemer på flyplassen. Derfor har American Tourister en egen seksjon med Ryanair-godkjent håndbagasje til din neste reise.

Ryanair
Denne vesken kan tas med gratis om bord på Ryanair-flyvninger.
Dobbeltsjekk alltid med flyselskapet ditt før du reiser for å få den nyeste informasjonen.
Take2cabin S Ryggsekk
Ryanair
Denne vesken kan tas med gratis om bord på Ryanair-flyvninger.
Dobbeltsjekk alltid med flyselskapet ditt før du reiser for å få den nyeste informasjonen.
Urban Track Ryggsekk 14"
easyJet
Denne vesken kan tas med gratis om bord på easyJet-flyvninger.
Dobbeltsjekk alltid med flyselskapet ditt før du reiser for å få den nyeste informasjonen.
Take2cabin M Ryggsekk 15.6"

Ryanair-godkjent håndbagasje til din neste flyreis

Skal du reise med Ryanair? Flyselskapets strenge regler krever at håndbagasjen har perfekt størrelse og vekt. Men fortvil ikke, vi har en løsning! Her finner du et utvalg av Ryanair-godkjent håndbagasje som er perfekt for reisen din.
For å unngå unødvendige forsinkelser og gebyrer er det viktig å følge Ryanairs retningslinjer for håndbagasje før du velger bagasje. Ved å sjekke flyselskapets mål, vekt og antall tillatte kolli kan du unngå uønskede overraskelser ved ombordstigning.

Kjøpe prisgunstige og slitesterke kabinvesker og bagasje til Ryanair

Hvis du er på utkikk etter prisgunstige og slitesterke kabinvesker og bagasje til din neste reise med Ryanair, finnes det mange alternativer hos American Tourister.
Når du skal kjøpe kabinbagasje til Ryanair, er det viktig å ta hensyn til dine personlige behov og preferanser. Noen reisende foretrekker kofferter med hardt skall på grunn av holdbarhet og beskyttelse, mens andre velger myke kofferter på grunn av fleksibilitet og lav vekt.
Uansett hvilken type bagasje du velger, har vi sørget for at all bagasjen på denne siden oppfyller Ryanairs retningslinjer for størrelse og vekt.

Hvilke mål har Ryanairs håndbagasje?

Ryanair tillater reisende å ta med én håndbagasje som ikke må være større enn 40 cm x 20 cm x 25 cm. Dette inkluderer hjul og håndtak.

Hvor mye koster det å sjekke inn Ryanairs håndbagasje?

Ryanair tar et gebyr for innsjekket bagasje, og kostnaden varierer avhengig av bagasjens vekt og størrelse, samt rute og bestillingstidspunkt. Det er vanligvis dyrere å sjekke inn bagasjen på flyplassen enn på nettet før flyreisen.

Kan jeg ta med en ryggsekk som håndbagasje hos Ryanair?

Ja, Ryanair tillater at passasjerer tar med seg en liten bag om bord, som kan være en ryggsekk eller håndveske. Vesken må få plass under setet foran deg og må ikke overstige målene 25 cm x 20 cm x 40 cm.

Er det noen restriksjoner på væsker i Ryanairs håndbagasje?

Ja, Ryanair følger de samme reglene som andre flyselskaper når det gjelder væsker i håndbagasjen. Passasjerer kan ta med en liten pose med væsker, aerosoler og geler i beholdere på 100 ml eller mindre per gjenstand. Alle gjenstander må legges i en gjennomsiktig plastpose, som må forsegles og fremvises i sikkerhetskontrollen for inspeksjon.