All håndbagasje

Hos American Tourister er vi opptatt av å tilby håndbagasje av høy kvalitet som er både stilig og funksjonell. Hos oss finner du alt du trenger av kabinbagasje til helgen eller langturen. Vi har også prisgunstige og trendy kabinbagasjer for alle anledninger.

: Oppdag våre nyeste produkter:

Oppdag det nyeste og beste innen håndbagasje. Våre nyheter oppdateres kontinuerlig med de nyeste trendene og innovasjonene innen håndbagasje.

Vår mest solgte håndbagasje:

Ta en titt på våre mest populære kabinvesker. Disse bestselgerne er utprøvd og testet av kundene våre og har fått strålende anmeldelser.

Kabinbagasje med hardt skall:

Hvis du er ute etter holdbarhet og beskyttelse, er våre harde kabinkofferter det riktige valget. Disse koffertene er laget av slitesterke materialer som polykarbonat eller ABS, og er designet for å tåle selv de tøffeste reiseforhold.

Myke kabinvesker:

Ønsker du et mer fleksibelt og lettere alternativ, er våre myke kabinkofferter et godt valg. Disse koffertene er laget av slitesterke, men lette materialer som nylon eller polyester, og er perfekte for deg som foretrekker en mer tradisjonell koffert.

Lett håndbagasje:

Hvis du vil spare vekt og unngå ekstra avgifter, er vår lette håndbagasje den perfekte løsningen. Koffertene er laget av innovative materialer som er både sterke og lette, slik at du kan pakke mer uten å legge til ekstra vekt.