Laptop-ryggsekker

Hvis du trenger en ryggsekk som kan bære datamaskinen din og andre viktige ting du trenger, er våre bærbare ryggsekker både trendy og funksjonelle.

-30%
Work-E Laptop-ryggsekk 14"
kr 599,00 kr 419,30
-30%
Work-E Laptop-ryggsekk 15.6"
kr 649,00 kr 454,30
easyJet
Denne vesken kan tas med gratis om bord på easyJet-flyvninger.
Dobbeltsjekk alltid med flyselskapet ditt før du reiser for å få den nyeste informasjonen.
Take2cabin M Ryggsekk 15.6"

Stilige ryggsekker og datasekker

Leter du etter en slitesterk og stilig laptop-ryggsekk? Da er våre laptop-ryggsekker det perfekte valget. Med polstrede stropper og rom som er designet spesielt for bærbare datamaskiner, gjør ryggsekkene våre det enkelt å holde orden og være komfortabel når du reiser.
Hos American Tourister forstår vi at det kan være vanskelig å finne den rette ryggsekken til den bærbare datamaskinen din. Derfor har vi laget et bredt utvalg av ryggsekker og laptop-ryggsekker for å dekke alles behov.
Våre laptop-ryggsekker er designet med både stil og funksjon i tankene. De er perfekte for å bære datamaskinen, bøker og andre nødvendigheter, enten du skal på skolen, kontoret eller på reise. Med polstrede stropper og rom som er designet spesielt for bærbare datamaskiner, kan du være sikker på at datamaskinen din er trygg.
Enten du leter etter en stilig ryggsekk til datamaskinen din eller en komfortabel ryggsekk, kan du finne den hos American Tourister. Se vår kolleksjon av dataryggsekker på nettet og finn den perfekte ryggsekken for dine behov.

Hvilken størrelse datamaskinryggsekk bør jeg kjøpe?

Det avhenger av størrelsen på den bærbare datamaskinen din. Mål dimensjonene på den bærbare datamaskinen og velg en ryggsekk som er stor nok til å romme datamaskinen og eventuelt tilbehør du trenger å ha med deg.

Kan jeg få plass til en bærbar datamaskin og et nettbrett i en ryggsekk?

Ja, mange av våre dataryggsekker har separate rom for både datamaskin og nettbrett, i tillegg til andre lommer og rom for andre gjenstander. Sjekk størrelsen du trenger med filtrene våre for å sikre at datamaskinen og nettbrettet passer perfekt.

Hvordan rengjør jeg dataryggsekken?

For å rengjøre ryggsekken kan du tørke av den med en fuktig klut og en mild såpe. Unngå å bruke sterke kjemikalier eller vaskemidler som kan skade ryggsekkens stoff eller glidelåser.