Bagasjesett

Planlegger du en reise snart og trenger nye kofferter? Med både tre- og todelte sett, samt lette og harde kofferter, kan du finne den perfekte bagasjen for dine behov.

SPAR PLASS
SPAR PENGER

Anbefalt utsalgspris: kr 4.797,00 kr 4.317,30
Anbefalt utsalgspris: kr 5.397,00 kr 4.857,30
Anbefalt utsalgspris: kr 4.697,00 kr 4.227,30
Anbefalt utsalgspris: kr 5.107,00 kr 4.596,30
Anbefalt utsalgspris: kr 4.797,00 kr 4.317,30
Anbefalt utsalgspris: kr 4.197,00 kr 3.777,30
Anbefalt utsalgspris: kr 4.299,00 kr 3.869,10

Reise med stil og komfort med bagasjesett

Bagasjesett med 3 deler:

Våre bagasjesett i tre deler er perfekte for lengre reiser eller for dem som trenger forskjellige størrelser for forskjellige typer reiser. Disse settene inneholder vanligvis en stor innsjekkingsbag, en mellomstor innsjekkingsbag og en mindre bag for personlige eiendeler eller håndbagasje. Med en rekke farger og mønstre kan du reise med stil og på en enkel måte.

Bagasjesett i 2 deler:

Todelte sett består vanligvis av en større koffert for innsjekking og en mindre håndbagasje, som er ideell for korte turer eller helgeturer. Utvalget vårt omfatter både harde og myke kofferter, slik at du kan velge det som passer best for deg.
Hvis du foretrekker å reise enkelt og komfortabelt, er våre lette kofferter et godt valg. De er laget av slitesterke materialer og er designet med tanke på praktisk bruk. Settet er tilgjengelig i både 3 og 2 deler, slik at du kan velge den størrelsen og modellen som passer best for deg.

Sett med hard bagasje:

Hvis du vil ha ekstra beskyttelse for eiendelene dine, er våre harde kofferter et perfekt alternativ. Med en rekke farger og mønstre kan du reise med stil og samtidig føle deg trygg på at eiendelene dine er godt beskyttet. Disse settene er perfekte for lengre reiser eller for de som ønsker ekstra slitesterk bagasje.

Hva er fordelene med å kjøpe et bagasjesett?

Å kjøpe et bagasjesett har mange fordeler. Du har riktig størrelse og type bagasje for alle reisene dine, og du kan sørge for at alle koffertene dine matcher hverandre i stil og farge. I tillegg kan det ofte være mer fordelaktig å kjøpe et sett enn å kjøpe separate kofferter.

Hva er en god størrelse for et bagasjesett?

Den riktige størrelsen på et reisesett avhenger av hvordan du ønsker å reise. For de fleste reisende vil en stor koffert, en mindre håndbagasje og en duffelbag være tilstrekkelig.

Kan jeg mikse og matche bagasjesett?

Ja, du kan mikse og matche bagasjesett så lenge delene du velger er like i størrelse og design. Dette kan være en fin måte å tilpasse bagasjen din til dine personlige behov og preferanser. På American Tourister kan du lage personlige bagasje- og koffertsett.