Bager

Duffelbag er en fleksibel og praktisk bag for alle slags utflukter og fritidsaktiviteter. De kommer i forskjellige størrelser, stiler og materialer for å passe dine behov, fra treningsbager til helgeturer og lengre reiser. Enten du er ute etter et enkelt og klassisk design eller et mer moderne og stilig alternativ, finnes det en duffelbag for alles behov.

-20%
UpBeat Pro Sports bag
kr 649,00 kr 519,20

Duffelbag: romslig og komfortabel

Duffelbags er den perfekte løsningen for de som ønsker en romslig og komfortabel måte å bære eiendelene sine på. De er tilgjengelige i en rekke materialer, inkludert lerret, lær og nylon, noe som gjør dem holdbare og slitesterke. Duffelbagger kommer i forskjellige størrelser for å passe til forskjellige bruksområder, for eksempel treningsbagger, weekendbagger og reisevesker. Du kan kjøpe duffelbagger med hjul eller legge til en skulderrem for å gjøre dem enda enklere å bære.

Rolling Duffle Bags: Den ultimate reisekompanjongen

For de som alltid er på farten, er rullende kofferter den perfekte reisefølget. De er utstyrt med hjul, noe som gjør dem enkle å manøvrere når du reiser. De er romslige og derfor ideelle for lengre turer eller turer med mye bagasje. I tillegg kommer de i forskjellige størrelser, stiler og farger, slik at det er noe for enhver reisende.

Kjøp duffelbag på nettet

American Tourister har et bredt utvalg av duffelbagger der du kan velge mellom forskjellige materialer, størrelser og stiler. Handle online og finn den perfekte duffelbagen til ditt neste eventyr.

Hva brukes duffelbags til?

Duffelbags brukes til en rekke aktiviteter, for eksempel sportsaktiviteter, treningsøkter, helgeturer og som håndbagasje på reiser.

Hva er forskjellen mellom en duffelbag og en vanlig koffert?

Dufflebager er vanligvis myke og laget av fleksible materialer som lerret eller nylon, mens kofferter er harde og laget av slitesterke materialer som polykarbonat, aluminium eller ABS. Dufflebager har også ofte et mer avslappet og fleksibelt design, noe som gjør dem egnet for en rekke bruksområder.

Kan duffelbag brukes som håndbagasje?

Ja, de fleste duffelbagger er egnet som håndbagasje for flyselskapene. Det er imidlertid viktig å sjekke flyselskapets størrelses- og vektbegrensninger før du reiser.

Hvilken størrelse er egnet for helgeturer?

En duffelbag med en størrelse på ca. 40-50 liter er egnet for en helgetur. Det er viktig å ta hensyn til reisens lengde, hva du skal pakke og eventuelle størrelseskrav fra flyselskapene.

Er duffelbagene slitesterke og holdbare?

Dufflebager er designet for å være slitesterke og holdbare, og mange er laget av materialer av høy kvalitet som ballistisk nylon eller vanntett polyester. Holdbarheten og levetiden til en duffelbag avhenger imidlertid av merke, materialer og hvor godt den håndteres.