Laptopvesker

Hos American Tourister har vi et bredt utvalg av vesker og kofferter som passer til alle typer laptops. Våre laptopvesker er laget for å gi funksjonell oppbevaring og stilig design for å sikre at laptopen din er trygg og beskyttet mens du er på farten. Våre laptopvesker kommer i forskjellige størrelser, farger, med eller uten hjul og stiler for å møte dine spesifikke behov.

Made with rPet
Streethero Laptop-veske 15.6"

Kjøp stilige dataveske online

Våre laptopvesker er designet for å gi best mulig beskyttelse for laptopen din, samtidig som de er stilige og funksjonelle. Laptopveskene er utstyrt med funksjoner som polstrede rom, flere lommer og justerbare stropper for å sikre at laptopen din er beskyttet og at tingene dine er organisert.
Er du stadig på reise? Da bør du velge våre datakofferter med hjul, som gjør dem enkle å manøvrere på travle flyplasser og togstasjoner.

Hvilken størrelse dataveske trenger jeg?

Datavesker kommer i forskjellige størrelser for å passe til forskjellige datamaskiner. Når du velger en dataveske, er det viktig å vite hvor stor enheten din er. Mål den diagonale lengden på dataskjermen og velg en dataveske som passer til den størrelsen eller større.

Kan datavesker brukes som ryggsekk?

Ja, mange datavesker er designet for å bæres som en ryggsekk. Velg datavesker med polstrede skulderstropper og et polstret ryggpanel for ekstra komfort. Noen laptop-vesker kan også ha en midje- eller brystrem for ekstra støtte.

Hva er forskjellen mellom en datamaskinveske og en laptopveske?

Datavesker er vanligvis laget av myke materialer som nylon eller lerret og har et mer uformelt utseende. De kan ha flere rom og lommer for oppbevaring av diverse tilbehør. Laptopvesker er vanligvis laget av lær og har et mer profesjonelt utseende. De har vanligvis færre lommer og rom.

Hvordan rengjør jeg den bærbare vesken min?

Rengjøringsinstruksjonene for en laptop-veske avhenger av materialet den er laget av. Generelt kan du rengjøre en laptopveske med en fuktig klut og mild såpe. Unngå å bruke sterke kjemikalier eller skuresvamper som kan skade materialet. Sjekk alltid rengjøringsinstruksjonene som fulgte med vesken for spesifikke rengjøringsanbefalinger.