Ole Brumm

Planlægger du din næste familieferie, og leder du efter sjov og legende bagage? Se vores kollektion af Winnie the Pooh-kufferter! Disse kufferter er perfekte til både børn og voksne, der ønsker at tilføje et strejf af fantasi og nostalgi til deres rejser. Å reise med Ole Brumm-bagasje er en flott måte å gjøre ditt neste eventyr enda mer spesielt på. Handle kolleksjonen vår på nettet og gjør deg klar til å reise med stil!

Forbered deg på ditt neste eventyr med Ole Brumm-kofferter

Våre Ole Brumm-kofferter kommer i forskjellige størrelser for å dekke dine reisebehov, fra små håndbagasjer til større innsjekkingsbagasje. De er laget av slitesterke materialer, slik at du kan ha glede av kofferten din i mange ferier fremover.
Våre Ole Brumm-kofferter har rikelig med oppbevaringsplass samtidig som de er lette og enkle å trille takket være spinnerhjulene.
I tillegg til det søte Ole Brumm-designet har koffertene våre også mange praktiske funksjoner. Med fôret interiør, lommer for bedre organisering og elastiske kryssstropper for å holde tingene dine trygge og på plass mens du reiser.
Enten du er på vei til Hundremeterskogen eller på en vanlig familieferie, er våre Ole Brumm-kofferter det perfekte valget for å gjøre reisene dine morsommere.