All bagasje fra Disney og Marvel

Hos American Tourister tilbyr vi et bredt utvalg av vesker og kofferter for barn som er spesielt designet for unge reisende. Fra fargerike ryggsekker til morsomme og funksjonelle kofferter, vi har alt du trenger for å gjøre din neste familietur til en suksess.

Kofferter og vesker for barn

Våre reisevesker og bagger for barn kommer i forskjellige størrelser og stiler og har populære Disney- og Marvel-figurer. Du finner Mikke Mus, Minni Mus, Ole Brumm, Avengers og mange flere, alle klare til å følge barnet ditt på deres neste eventyr.
Enten du leter etter en ryggsekk til skolen, en håndbagasje eller en koffert til familieferien, har vi en bag som passer dine behov. Med slitesterke materialer og gjennomtenkte designfunksjoner er våre barnevesker laget for å vare, uansett hvor du reiser.

Reisebagasje for barn: våre beste anbefalinger

Planlegger du en familieferie og leter etter den perfekte bagasjen til barna dine? Ta en titt på vår mest populære barnebagasje.
Først ut: de klassiske Mikke Mus-koffertene. Med sine ikoniske ører og lekne design vil denne kofferten garantert falle i smak hos alle unge reisende. Den er også solid og slitesterk, så du kan stole på at den tåler slitasjen på reisen. I tillegg til Mikke Mus-vesker har vi også Mimi ryggsekker og kofferter.
Neste: Marvel Avengers reisevesker. Med sitt dristige og fargerike design med Iron Man, Captain America og Thor vil denne kofferten få enhver ung superheltfan til å glede seg til reisen. Den har også den perfekte størrelsen for håndbagasje, noe som gjør den enkel for barn å håndtere på egen hånd.
Denne søte kofferten er designet med alles favorittbjørn, Nalle Phu, og vennene hans. Den kompakte størrelsen er perfekt for små barn å håndtere. I tillegg er den laget av materialer av høy kvalitet som vil vare i mange år fremover.
Sist, men ikke minst, har vi Captain America-kofferten på hjul. Med sin patriotiske design og solide konstruksjon er denne kofferten perfekt for små barn som elsker Avengers og vil vise frem superheltstoltheten sin