Personvernerklæring

American Tourister tar sitt ansvar for å sikre deg og din personlige informasjon på alvor. Denne personvernerklæringen skal informere deg om informasjonen som er samlet inn om deg, hvordan vi kan bruke informasjonen og hvordan informasjonen kan endres eller korrigeres.

Definisjonen av terminologi som brukes i personvernerklæringen finner du i vilkårene.

1. Informasjon som samles inn, og bruk av informasjonen

Den personlige informasjonen du gir til American Tourister, behandles i en database som Frucon² administrerer for oss. Vi bruker informasjonen til å gjennomføre de transaksjonene du ber om og til markedsføring.

"Personlig informasjon" inkluderer ditt navn, tittel, adresser, telefonnummer, e-postadresse, kredittkortnummer og lignende informasjon. Denne informasjonen samles inn når du abonnerer på nyhetsbrevet vårt eller fyller ut skjemaer, for eksempel når du deltar i en konkurranse eller når du bestiller produkter i nettbutikken.

Tredjepart, som kredittkortselskaper, fraktselskaper og kundeserviceleverandører kan behandle din informasjon i forbindelse med vår virksomhet, men kun i den utstrekning det er nødvendig for å kunne drive vår ehandelsvirksomhet. Vi vil aldri selge, bytte, dele eller overføre din personlige informasjon til andre enn American Touristers egne avdelinger og tredjepartsselskaper uten at du gir tillatelse til det.

2. Korrigere eller slette informasjonen din

Du kan be om å få innsyn i hvilken personlig informasjon vi har lagret om deg. Det gjør du ved å kontakte oss på customer.care@americantourister.com. Den personlige informasjonen kan endres eller slettes på samme måte hvis det er juridiske grunner til det. I tillegg kan du alltid be om å ikke bli kontaktet i forbindelse med markedsføring ved å sende en e-post til den nevnte adressen.

3. Sikkerheten til din personlige informasjon

American Tourister og Frucon² tar alle forholdsregler for å beskytte din personlige informasjon. Betalinger med kredittkort behandles gjennom den ledende betalingsløsningsleverandøren Ogone. Ogone er en PCI-godkjent europeisk betalingsløsningsleverandør. Standard "Secure Sockets Layer" (SSL) Internettkrypteringsteknologi leveres av Network Solutions og brukes til å overføre annen personlig informasjon til databasen vår.

Serverne står i Brussel, Belgia, hos Microsoft Gold Partner Combell Group og en Internettlagringsleverandør. Serverne inneholder personlig informasjon, men de vil aldri inneholde informasjon om betaling eller bankdetaljer. Serverne er sikret med flerlags brannmurer og en standard sikkerhetsprotokoll.

4. Informasjonskapsler og annen teknologi

Nettstedet bruker "informasjonskapsler". En informasjonskapsel er en liten datafil som sendes til nettleseren din fra en nettserver og som lagres på datamaskinens harddisk. Vanligvis bruker vi informasjonskapsler for å kunne følge med på ditt besøk på nettstedet og gjøre kjøpsprosessen så sømløs som mulig. Der det er behov for det, ber vi deg om tillatelse. Du kan velge at nettleseren din varsler deg når du mottar en informasjonskapsel slik at du kan velge å avvise den. Du kan også velge å deaktivere informasjonskapsler helt. Hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, er det ikke sikkert du kan bruke alle tjenestene på nettstedet vårt. Du finner mer informasjon i våre retningslinjer for informasjonskapsler og på www.allaboutcookies.org.

5. Barn

Mindreårige (under 18 år) har ikke lov til å sende personlig informasjon eller bestille varer, og derfor kan de kun bruke tjenestene på dette nettstedet under oppsyn av foreldre eller foresatte og kun med disses tillatelse.

American Tourister tar ikke ansvar for barn og mindreårige som bruker dette nettstedet, og selskapet forbeholder seg retten til å avvise bestillinger som gjennomføres av mindreårige.

6. Lenker til andre nettsteder

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Legg merke til at når du forlater vårt nettsted og åpner et annet, kan det andre nettstedet bruke andre retningslinjer for personvern som American Tourister ikke kan påvirke og derfor ikke kan holdes ansvarlig for.

7. Godta retningslinjene for personvern

Denne personvernerklæringen inneholder all informasjon du trenger for å kunne velge om du vil bruke nettstedet, og på den måten utlevere personlig informasjon til oss. Når du bruker nettstedet og kommuniserer elektronisk med oss, godtar du retningslinjene for personvern og at vi kan behandle din personlige informasjon som angitt i denne personvernerklæringen.

8. Spørsmål om denne personvernerklæringen

Personvernerklæringen gjelder for American Tourister Norway AS, et firma med begrenset ansvar med registrert adresse Bygdoy Alle 2, 0257 Oslo, Norway.

Hvis du har spørsmål om personvernerklæringen, kan du kontakte oss på customer.care@americantourister.com.