►►►GRATIS FRAKT & GRATIS RETUR◄◄◄

Trusted all over the world

Registrer deg til vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt*

Vil du fylle ditt liv

med farge?

Få informasjon om siste nytt og spesielle tilbud fra American Tourister! Registrer deg til vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt!*

Registrer deg

Takk for din registrering

til vårt heftige American Tourister nyhetsbrev!

Du kommer snart til å motta en mail for å bekrefte registreringen. Når du har bekreftet dette vil du få en mail til som inneholder din rabattkode.

Lukk

Førsteklasses kvalitetsbagasje AT AN attraktive priser, nå med fri frakt

CHECK OUT THE WORLD OF AMERICAN TOURISTER

Internasjonal partner for Erasmus Student Nettverk

Klar tale

Letthåndterlig

Vi benytter avansert teknologi for å lage lett bagasje med en solid kjerne, og American Touristers store utvalg av kofferter og bager er lette å håndtere og manøvrere.

Frihet

Hvis du ønsker å investere i dine eventyr fremfor i bagasjen, er American Tourister bagasjevaremerket for deg. American Tourister tilbyr lett håndbagasje til en fornuftig pris for en spennende weekendtur, eller store kofferter og dufflebager med rikelig plass til spennende langturer.

Tillit

Med mer enn 80 års erfaring vet vi ett og annet om det å reise, og vi er stolte av å være bagasjeguruer. Vi tilbyr noen av de beste koffert- og bagasjealternativene for den aktive og entusiastiske globetrotteren som ønsker å utforske verden på sin måte.

American Tourister har lenge vært foran i innsjekkingskøen etter å ha produsert pålitelig og rimelig bagasje siden 1933.

Farger

Med fargerik håndbagasje og kofferter med spennende, ungdommelig design kan du gå løs på verden med stil!

Vi er ikke redde for at du skal skille deg ut fra flokken ved bagasjebåndet med sterke farger og mønstre.

Harde og myke kofferter

Enten du trenger en sikker og robust hard koffert til en langtur, eller en fleksibel myk koffert som er lett å klemme inn der det er trangt om plassen, så har American Tourister akkurat det du trenger.