Trusted all over the world

Finn den perfekte håndbagasjen

Våre anbefalinger av kabinkofferter

Hvis du ikke vil miste verdifull tid på å vente på flyplasser og i tillegg vil spare penger ved å unngå å betale for innsjekking av bagasje, bør du gå for håndbagasje som du kan ta med deg inn på flyet.

Følg disse enkle trinnene for å finne den perfekte håndbagasjen:

 • step 1

  Sjekk målene for kabinbagasje

  Sjekk målene for kabinbagasje for flyselskapene du flyr mest med – du vil se at det finnes flere forskjellige begrensninger for størrelse og vekt over hele linjen. Enkelte flyselskaper tillater det samme, for eksempel tillater både easyJet og British Airways 56 x 45 x 25 cm håndbagasje, mens Ryanair, Vueling og Air Berlin alle tillater 55 x 40 x 20 cm håndbagasje.

 • step 2

  Choose your style

  American Tourister har en rekke alternativer for hvert flyselskap slik at du kan velge favorittstilen din fra vårt fantastiske utvalg av fargerike, kule, harde og myke kofferter.

 • step 3

  Pakk og dra!

  Ikke glem å sjekke maksimum vekt som tillates om bord.

Den ideelle håndbagasjen er her!

Obs: Vi forsøker å legge ut oppdatert informasjon om kabinbagasje, men vi anbefaler på det sterkeste at du sjekker med flyselskapet før du reiser da målene for kabinbagasje kan endres.

* Størrelsen for hvert flyselskap indikerer yttermålene til bagasjen i centimeter, inkludert håndtak, hjul, støtter i bunn og andre utvendige deler. Målinger av volum, dimensjoner og vekt er hentet ut fra American Tourister sine laboratorium med prosedyrer som fører til at tolleranser på opp til 1,5 cm i dimensjoner og 5% i vekt og volum ikke kan utelukkes.